Uit het vuistje ...
De soep van vandaag .6.50€
Rillettes van eend met geroosterd brood .9.50€
Plank met vleeswaren van de Ardennen .12€ Supp. Frietjes 2.50€

Voorgerechten...


Toast met champignons, gepocheerd ei en Abdijkaas .13€
Garnaalkroket. 13.50€
Twaalf escargots in peterselieboter.14€

Terrine van het moment en van het seizoen, chutney, toast 14.50€
Gemarineerde zalmblaadjes, zure room met haringkaviaar.18€


Uit de visvijver ....


Oesters uit Normandië op een ijsbedje 6-14€ /9-19€
Hele Canadese kreeft (300-400 gr) gegrild met kruiden.30€

Hoofdgerechten...
Rundtartaar bereid door de Chef, huisgemaakte frietjes, seizoensalade.18€

Gebakken vleesballetjes met Orval kaas en een lekkere saus die erbij past .16.50€
Vol-au-vent met champignons en spekreepjes .17€
Forel uit onze rivieren met blanke boter en waterkers.17€
Gevogelte tournedos met truffelsap.20€

En "hopla" op de Grill & Plancha ...
Spiesje met scampi en aiolisaus.19€
De beroemde Burger 'N4' .18€
Entrecôte, huisgemaakte frietjes en salade.22€

Ossenhaas, huisgemaakte frietjes en salade.28€
Saus naar keuze (peper, bearnaise, champignons)

In geval van grote toestroom bieden wij een gereduceerd kaart aan om u beter te bedienen
Koken is een kunst, en alle kunst vergt geduld ......